Minnekort selges på kirkekontoret

Minnekort for alle kirkene i Nærøy finnes på kirkekontoret på Kolvereid.

Minnekort for alle kirkene i Nærøy kan du kjøpe på kirkekontoret på Kolvereid, i tillegg til de vanlige utsalgsstedene.

Mange velger å bruke minnekort ved begravelser. På denne måten støtter man arbeidet med forskjønnelse av den respektive kirkegården. Minnefondene bruker alle innkomne midler til å gjøre kirkegårdene vakre med beplanting o.a.

Kirkekontoret har ekspedisjonstid mandag-fredag kl. 10-14.

Øvrige utsalgssteder er:
Gravvik: Sigrunn Valen, Coop marked Naustbukta, Dagmar Dolmen, Hill Selliseth, Trude Barstad og Kirsten Eitran.
Kolvereid: Coop Extra (Megasenteret), Anne Eidshaug, Anita Aukrust og Inger Breivik.
Foldereid: Edny Fosnæs, Bjørg Myklebust, Solfrid Vennevik og Joker Foldereid.
Salsbruket: Berit Viola Bråteng og Marit Skjærvik.
Lund: Åse Rørmark og Lund Handel.
Lundring, Torstad og Steine: Frøydis Salin, Ole P. Fjær (Spar Ottersøy), Britts hjemmebakeri og Coop marked Sjånes, Ole Olsen og Brynhild Løeng

21. oktober 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Nærøy kirkelige fellesråd Powered by Agrando